Background

Termeni si conditii

Termeni si conditii

  • Acordul utilizatorilor  

Vizitatorii www.eusibunicu.ro se obliga sa respecte toate conditiile pentru utilizarea acestui website precum si sa respecte toate prevederile legale, integral si fara nicio rezerva.

Prin accesarea website-ului nostru se creaza prezumtia ca ati acceptat neconditionat termenii si conditiile stabilite de catre echipa noastra, astfel ca va solicitam sa cititi in detaliu prezentarea lor, pentru evitarea unor posibile inconveniente.

Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile stabilite, va rugam sa nu continuati accesarea acestui website.

  • Drepturile asupra continutului si utilizarea acestuia  

Continutul website-ului reprezinta proprietatea exclusiva a SC EU SI BUNICU SRL, aceasta fiind cea care beneficiaza de drepturile obtinute prin publicare, dar si prin licente de utilizare.

Prin “Continut” se intelege forma, imagini, texte, logo-uri, prezentarea produselor, precum si oricare alte date oferite pe website.

Vizitarea website-ului nostru nu recunoaste utilizatorilor niciun drept de proprietate intelectuala in ceea ce priveste continutul pe care acestia il acceseaza. Utilizatorilor le este permisa descarcarea unor parti din continutul website-ului, insa numai daca le folosesc in scop personal si non-comercial.

Legislatia privind drepturile de autor, in vigoare, confera protectie continutului website-ului, fiind strict interzisa orice incalcare sau incercare de incalcare a drepturilor de autor asupra www.eusibunicu.ro.

Totodata, potrivit dispozitiilor legale, este interzisa folosirea website-ului in scopul transmiterii de materiale cu caracter amenintator, fals sau orice fel de material care ar putea conduce la intrunirea cumulativa a elementelor unei infractiuni, atragand astfel raspunderea penala ori civila sau ar incalca in orice fel dispozitiile legale in vigoare.

  • Nerespectarea termenilor si conditiilor de utilizare  

Va aducem la cunostinta faptul ca in cazul in care nu se respecta termenii si conditiile de utilizare a website-ului nostru, prin incalcarea dreptul de proprietate intelectuala a societatii, ne rezervam dreptul de a actiona in judecata pe cei ce se fac vinovati de nerespectarea dispozitiilor legale in vigoare.

Intr-o astfel de situatie, echipa noastra va coopera cu autoritatile in vederea aplicarii legii. De asemenea, ne vom conforma hotararilor judecatoresti prin care ni se impune dezvaluirea identitatii persoanelor care raspandesc astfel de materiale.

Aceste conditii de utilizare sunt guvernate de legislatia romana. Instantele judecatoresti din Romania vor avea competenta exclusiva asupra eventualelor litigii ce vor privi conditiile de utilizare ale website-ului nostru.

  • Exonerarea de raspundere  

Utilizarea website-ului nostru este bazata in totalitate pe responsabilitatea utilizatorului. SC EU SI BUNICU SRL nu se face responsabila de posibilele daune de orice natura ce ar putea surveni din sau in legatura cu utilizarea website-ului si a continutului sau.

Societatea va fi exonerata de raspundere si in cazul colectarii de virusi care ar putea avea ca efect infectarea computerului sau dispozitivului de pe care accesati si utilizati website-ul nostru.

De asemenea, vom fi exonerati de raspundere si in cazul daunelor aparute ca efect al descarcarii unor fisiere de tip text sau de tip imagine din continutul website-ului.

Ai un hotel, magazin alimentar sau restaurant ?

Solicita o oferta comerciala din partea noastra.