Background

Povestea noastra

Fiecare afacere are o poveste in spate.

Povestea mierii

Povestea noastra a inceput acum trei generatii, cand bunicu’ ne-a trezit in suflete dragostea pentru apicultura.

Bunicu’ imi povestea adesea ca albinele au aparut odata cu pamantul, ca ele sunt darul lui Dumnezeu pentru oameni.

Albinele, prin harnicia lor, culeg nectarul cel mai ales al celor mai frumoase flori si il transforma ca prin minune in fagure, inauntrul caruia sta ascuns elixirul vietii, numit de catre noi miere.

Procesul de obtinere a mierii este unul ce necesita multa implicare, munca de echipa si presupune o durata lunga de timp. Pentru jumatate de kilogram de miere, 60 000 de albine trebuie sa culeaga nectar din aproximativ doua milioane de flori.

Mierea este unicul aliment complex, care poate sustine singur viata. In continutul mierii sunt vitamine, minerale, apa, enzime si antioxidanti.

Folosita de milenii in ajutorul sanatatii si frumusetii, mierea este un adevarat remediu naturist cu numeroase calitati nutritionale.

Grija fata de mediu am invatat-o de mic, bunicu’ impartasindu-mi aceste valori. Poluarea, chimicalele si alte pericole pentru sanatate au devenit tot mai frecvente in zilele noastre, astfel, din dragoste de viata si de natura, creata din povestile si valorile impartasite de bunicu’ a crescut afacerea noastra ca un stup.

Solicita o oferta   Magazin online

Regina

Stiati ca albinutele dintr-o familie sunt crescute sa isi respecte si sa isi urmeze regina, oriunde s-ar afla aceasta?

Stupul

Fiind preluata din cadrul natural, Reginei si familiei acesteia ii este oferita o noua casa in cadrul unui stup.

Apicultorul

Apicultorul va trata cu grija familia de albinute, pentru ca atunci cand albinutele sunt fericite, mierea iese foarte buna.

Bunatatea

Ambalarea si etichetarea mierii delicioase reprezinta ultimul pas in realizarea unui produs 100% natural de care tu sa te poti bucura.

Ai un hotel, magazin alimentar sau restaurant ?

Solicita o oferta comerciala din partea noastra.