Background

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Prin crearea unui cont pe website-ul nostru, prin accesarea contului, precum si prin plasarea unei comenzi, veti pune la dispozitia SC EU SI BUNICU SRL informatii cu caracter personal, care vor fi utilizate cu buna-credinta si numai in conformitate cu Legea nr.677 din 2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si cu Legea nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, actualizate la zi.

Furnizarea informatiilor cu caracter personal prezuma consimtamantul utilizatorului privind prelucrarea acestora de catre SC EU SI BUNICU SRL, in conformitate cu dispozitiile legilor aplicabile. Va invederem faptul ca datele cu caracter personal furnizate de catre utilizator pot fi date spre prelucrare colaboratorilor echipei noastre, care vor actiona numai in conformitate cu politica noastra de confidentialitate si in limitele legii, cu luarea tuturor masurilor necesare pentru protejarea acestor informatii.

Scopurile in care vor fi utilizate informatiile cu caracter personal ale utilizatorilor sunt urmatoarele:

  • imbunatatirea produselor 
  • crearea de noi sortimente 
  • transmiterea de mesaje publicitare 

Echipa SC EU SI BUNICU SRL face toate eforturile necesare pentru a mentine caracterul confidential al datelor utilizatorilor si pentru ca acestea sa nu faca obiectul niciunei forme de prelucrare ilegala, utilizand cele mai noi tehnologii disponibile.

In vederea protejarii utilizatorilor, prin dispozitiile Legii nr.677 din 2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, le sunt recunoscute acestora o serie drepturi si anume:

  • dreptul de a fi informati cu privire la identitatea operatorului, la scopul urmarit prin prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate, precum si cu privire la orice alte informatii suplimentare referitoare la prelucrarea acestor date 
  • dreptul de a avea acces la datele furnizate, la cerere si cu titlu gratuit pentru o solicitare pe an 
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal, la cerere si in mod gratuit 
  • dreptul de a se opune in orice moment ca datele cu caracter personal furnizate sa faca obiectul unei prelucrari 
  • dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale 
  • dreptului de a se adresa justitiei

Pentru modificarea, blocarea sau stergerea datelor cu caracter personal indicate, utilizatorii sunt invitati sa formuleze o cerere in acest sens, contactandu-ne la adresa de e-mail contact@eusibunicu.ro. 

In cazul in care vor exista litigii sau daca acest lucru va fi cerut de catre o autoritate publica sau institutie publica conform dispozitiilor legale, SC EU SI BUNICU SRL va dezvalui datele cu caracter personal ale utilizatorului in cauza, fara a fi nevoie de consimtamantul acestuia. 

Ne rezervam dreptul de a actualiza politica de confidentialitate, ori de cate ori acest lucru este necesar, iar modificarile survenite le vom publica pe website-ul nostru pentru a putea fi luate la cunostinta de catre vizitatori. 

Utilizarea website-ului nostru implica acordul fara rezerve al utilizatorilor cu privire la toate conditiile prevazute.   

Ai un hotel, magazin alimentar sau restaurant ?

Solicita o oferta comerciala din partea noastra.